Postări

Insecte in gradina - poezie

Imagine
 Buna, tuturor!🎨 Ne pregatim cu o noua serie de insecte! Tineti minte de anul trecut, Ce echipa in gradina am vazut? Paiajenul poarta joben,🕷 Furnica are o fundita,🐜 Albina cu margele e in trend,🐝 Omida isi prezinta a ei fustita.🐛 Libelula cu funda vesela porneste, Fluturele cu coronita pe toti ii saluta,🦋 Greierele dupa ochelari zambeste,🦗 Buburuza isi flutura a ei magica bagheta.🐞 Anul asta s-au inmultit, Cu alte insecte am revenit. Musca e un cantaret ce bazaie un cantecel 🪰 Tantarul e un curajos pompier, 🦟 Lacusta e un atlet bun la sarit, 🦗 Radasca grădinar bun la flori de-ngrijit🪲 Carabusul un ghid turistic se plimba printre flori Melcul un bibliotecar ce viseaza in culori.🐌

Ziua Europei- sa invatam steaguri europene!

Imagine
 Buna,  tuturor! 🎨 Pe 9 mai este sarbatorita Ziua Europei.  Va propunem un joc pentru cei mici in care ei pot invata cateva steaguri europene prin repetarea lor dupa model. Spor la treaba! 🇫🇮🇩🇪🇫🇷🇮🇹/ Hello,  everyone! On the 9th of May it is celebrated Europe's Day. For you we have a game for the small kids to learn some  European flags by coloring them after a pattern. Enjoy! 🇫🇮🇨🇵🇩🇪

Cum sa faci un sablon de stea cu ghiocei si lalele

Imagine
 Cum sa faci un sablon de stea din ghiocei si lalele 🌷 Iata de ce ai nevoie! ⭐ Deseneaza ghiocei sau lalele dupa model.

Zana Primaverii

Imagine
 Bună, tuturor! 🙂 De 1 Martie, cand vine primavara, pentru voi avem un desen din cifre gata de colorat cu Zana Primăverii. Alaturi, pentru copiii cu sau fara CES, o brândușa de completat si colorat! Spor la treaba!  

Animale domestice- curca

Imagine
 Bună, tuturor 🙂! Va plac animalele de la ferma? Puteti folosi filmuletele noastre pentru ca cei mici sa afle mai multe și sa le asocieze cu desene! Astazi vorbim despre curca! 🦃 Am atasat desenul care a stat la baza filmului și o fisa despre cum să desenezi pas cu pas din forme geometrice capul acestui animal.

Animale domestice- capra

Imagine
 Bună, tuturor 🙂! Va plac animalele de la ferma? Puteti folosi filmuletele noastre pentru ca cei mici sa afle mai multe și sa le asocieze cu desene! Astazi vorbim despre capra! Am atasat desenul care a stat la baza filmului și o fisa despre cum să desenezi pas cu pas din forme geometrice capul acestui animal.