Domnița poveştilor cu har - recomandare cărți pentru copii 📖

 Bună , tuturor! 🤗🎨

Astăzi am invitat-o pe pagina noastră pe Cristina Sorina Popa aka Domnița poveştilor cu har pentru a ne introduce în lumea frumoasă a poveștilor create de ea.

O lăsăm acum pe ea să vă încânte cu mesajul său, iar poveștile ei sperăm să vă placă așa cum ne-au plăcut și nouă! ❤️


 Dragi cititori mari și mici,

Îmi face mare plăcere să fiu prezentă astăzi pe tărâmul "Desene vesele pentru copii".

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a posta la voi pe site ♥️

Este extraordinar ce faceți! Activitățile voastre pentru copii sunt pline de idei şi pline de suflet.

Şi eu, ca şi voi, îmi deprind micuții cititori şi ascultători cu noi calități, în încercarea de a-i pregăti mai bine pentru viață.

Aşa că mă gândeam să ofer astăzi publicului vostru posibilitatea să descopere altruismul, dedicarea, recunoştința, alături de un grup vesel: "Ursuleață şi prietenii ei".

 


Cartea este în curs de tipărire la Editura Curs. Aşteptarea şi emoțiile întâlnirii vor lua sfârşit în curând.

Dar până atunci, vă spun un pic mic de tot despre ce este vorba. 

Personajul principal este Ursuleață, copilă a pădurii, care conştientizează procesul maturizării sale. Aflată la vârsta școlarilor mici, tocmai trecuți de vârsta grădiniței, micuța Ursuleață se responsabilizează şi ia decizii în conformitate cu vârsta ei. Aceste decizii se bazează pe altruism, respect, dedicare.

Limpezimea în gândire, naturalețea de a fi bun, transmit mesaje de "aşa da" către tânâra generație. Este un exemplu de urmat.

Cu cât înconjurăm și încurajăm juniorii cu exemple demne de urmat, cu atât mai mult vor începe să preia din trăsăturile expuse.

Învățăturile transmise de carte sunt îmbrăcate într-un fir epic atrăgător. Imaginile meşterite cu o migală şi o delicatețe desăvârşite, transpun cititorul de orice vârstă în lumea pură a copilăriei.


Pentru povești cu suflet, fie că sunt educative, terapeutice, de acțiune, în versuri sau la comandă, adică pe subiect impus, pentru recomandare de cărți, recomandări de jocuri sau locuri de vizitat, poezii și multe altele, vă invit să vizitați:

🎈 pagina www.domnitapovestilorcuhar.ro pentru detalii despre publicare, alte publicații și alte povești sau recomandări

🎈 pagina de facebook https://www.facebook.com/Domni%C8%9Ba-pove%C8%99tilor-cu-har-by-Cristina-Sorina-Popa-106560224753913

🎈 canalul youtube pentru diverse povești audio, interviuri și alte subiecte interesante:  https://youtube.com/channel/UCtfyeEitJYqrUDnH21pvXFw

🎈 postările de pe  instagram: www.instagram.com/domnitapovestilorcuhar 

Vă doresc lectură plăcută şi sunt curioasă cum vă va "prinde" această carte.

Vă recomand şi cartea "Două poveşti care au vrut să stea împreună", deasemenea plină de mesaje şi învățăminte transpuse într-o poveste despre curaj, determinare, puterea de a nu te lăsa descurajat, dar şi despre empatie şi creativitate. Detalii despre această carte și de unde se poate comanda, pe pagina ei personală: 

https://www.domnitapovestilorcuhar.ro/portfolio/doua-povesti-care-au-vrut-sa-stea-impreuna .

 


Pe curând,

Cristina Sorina Popa aka Domnița poveştilor cu har 

 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog